A Magyar Cochrane Tagozat továbbképző kurzusa – november 17-18.

2023. szeptember 5.

A Magyar Cochrane Tagozat továbbképző kurzust tart november 17-18-án „Bizonyítékokon alapuló egészségügy a megelőző orvoslás szemszögéből” címmel, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Karán.

A tagozat célja, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb, legmagasabb szintű információkon alapuljanak, amit az orvostudomány különböző területein folytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint minél szélesebb körben való ismertetésével támogatnak, továbbképző kurzusaik is ezért jöttek létre.

A képzés akkreditációja aneszteziológus, belgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász, égés- és plasztikai sebész, foglalkozásorvostan, gyermekpszichiáter, gyermeksebész, háziorvos, kardiológus, megelőző orvostan és népegészségügy, nefrológus, tüdőgyógyász szakorvosok, valamint kórházi klinikai gyógyszerészek számára 24 szakma szerinti tanfolyamon szerzett pontot, más szakvizsgával rendelkező vagy szakvizsgával nem rendelkező orvosok és gyógyszerészek számára 24 szabadon választható tanfolyami pontot ér.

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A program és a jelentkezési lap a tagozat weboldaláról letölthető, a jelentkezéseket a cochrane@pte.hu e-mail címre várják 2023. november 10-ig.

Dokumentum(ok)