A Magyar Cochrane Tagozat továbbképző kurzusa – május 24-25.

2024. március 25.

A PTE Klinikai Központ Magyar Cochrane Tagozata május 24-25-én továbbképző kurzust hirdet orvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakemberek számára „A bizonyítékokon alapuló megközelítés fontossága az onkológiában” címmel. A képzés a Vas vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban valósul meg.

A képzés akkreditációja a belgyógyász-, csecsemő- és gyermekorvos, gyermeksebész, klinikai onkológus, megelőző orvostan- és népegészségtan-, sebész-, illetve sugárterápiát végző orvos, valamint a kórházi klinikai szakgyógyszerészek számára 22 szakma szerinti tanfolyamon szerzett pontot, más szakvizsgával rendelkező vagy szakvizsgával nem rendelkező orvosok és gyógyszerészek számára pedig 22 szabadon választható tanfolyami pontot ér. PhD-hallgatóknak az egyetemük szabályzata alapján számoltatható el kreditpont.

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A program és a jelentkezési lap a tagozat weboldaláról letölthető, a jelentkezéseket a cochrane@pte.hu e-mail címre várják május 17-ig.

Dokumentum(ok)