Nagyobb helyszín, nemzetközi sztárok - PEN 2019

2019. április 18.

Április 25-én startol el 2019 legnagyobb pécsi bulija - újra itt a Pécsi Egyetemi Napok, azaz a PEN! Az egyetemi fesztivál szervezői idén is óriási együtteseket hoznak el a városba, a sok-sok hazai banda mellett pedig újfent partizhatunk a nemzetközi hírű bandák és előadók koncertjein.

A helyszín változott csak, a hangulat és a színvonal maradt a régi. Az április 25-én induló egyetemi fesztivál nemcsak a Pécsi Tudományegyetem legnagyobb kulturális és szórakoztató rendezvénye, hanem a város egyik legnagyobb - országosan is figyelemre méltó - partija is, ami a szokásosan erős koncertfelhozatallal várja a pécsieket, nemcsak az egyetemistákat.

Az új helyszín az Expo Center, a költözésre pedig az adott okot, hogy a fesztivál az utóbbi években egyre inkább kinőtte a sokak által szeretett Zsolnay Kulturális Negyedet. Jó hír viszont, hogy az Expo Centerben a szervezők a korábbiakhoz képest kétszer akkora területen építhetik fel a "fesztiválvárost". A rendezvényközpont helyiségeiben is lesznek koncertek, de épül egy méretes nagyszínpad is, fedett nézőtérrel.

A hazai sztárok és a fesztiválokon kötelező jelleggel megjelenő népszerű bandák mellett idén is számos világhírű nemzetközi előadó látogat el a PEN-re. Jön a német Fun Factory és Felix Jaehn, Franciaországból érkezik Willy William, Hollandiából pedig Jarreau Vandal.

A teljesség igénye nélkül az impozáns program:

Április 25. - első nap: Halott Pénz, Tankcsapda, Fun Factory (DE), Necc Party, Bagossy Brothers Company, Supernem, Cloud 9+, Bohemian Betyars, Krúbi, Dé:Nash, Konyha, Dj Nara, DJ GOZTH, Junkie Jack Flash, Dj Sobek és még sokan mások.

Április 26. -  második nap: Felix Jaehn (DE), 30y, Kowalsky meg a Vega, Irie Maffia, Bëlga, Blahalouisiana, Random Trip, Csaknekedkislány, Dope Calypso, Metzker Viktória, Peter Makto, Peter Jabin, Edo Denova, DJ N1CE és még sokan mások.

Április 27. - harmadik nap: Willy William (FR), Punnany Massif, Vad Fruttik, Brains, Jarreau Vandal (NL), Follow the Flow, Ivan & The Parazol, Szabó Benedek és a Galaxisok, Lotfi Begi, Slow Village, Andro, Tesco Disco, Mörk, és még sokan mások.

A jegyek 75 százaléka már elkelt, aki szeretne csatlakozni, annak sietnie kell a jegyvásárlással!

Forrás:

pecsma.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!