Pécsi Orvostanhallgatók Egyesülete - Beiratkozás a 2019/2020-az tanévre

2019. szeptember 3.

Kedves jelenlegi és leendő POE tagok!

A 2019/2020-as tanévtől kezdődően megújult arculattal és számos újdonsággal jelentkezünk. Megújítjuk az éves beiratkozás menetét, illetve a papír alapú tagsági könyveket elektronikus, Google Táblázatok alapúra cseréljük, a pontfüzeteket pedig a POE tagsági kártya váltja fel. Ezekről később osztjuk meg a tudnivalókat.

Részletek az idei beiratkozáshoz:

A beiratkozás menete (a hivatalos tagsághoz az összes lépés teljesülése együttesen szükséges):

  1. Minden jelenlegi és új tagot kérünk, hogy töltse ki az alábbi online jelentkezési kérelmet: https://forms.gle/znBMzCqd7VAF3nMX7
  2. Ezután kiállításra kerül a tagsági kártya, amelynek elkészültéről értesítést küldünk e-mailben.
  3. A megadott időpontok egyikén 2500 Ft éves tagsági díj befizetése ellenében és a tagbelépési nyilatkozat aláírása után átveheted tagsági kártyádat.

INFORMÁCIÓ KIZÁRÓLAG RÉGI POE TAGOKNAK:

Ahhoz, hogy a régi, még cseregyakorlatnál beszámítható pontjaitokat át tudjuk emelni az új rendszerbe, kérjük, juttassátok el hozzánk tagsági könyveiteket. Továbbá megkérünk mindenkit, hogy MINDEN korábbi még nem lepecsételt pontszerzéseteket írjátok bele a tagsági könyvébe. Ezek ellenőrzés után elfogadásra kerülnek és meg lesznek jelenítve az elektronikus tagkönyvben.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ez az utolsó lehetőség a be nem írt pontok elfogadására, a tagsági könyv leadását követő utólagos kérelmek mérlegelés nélkül elutasításra kerülnek!

A tagsági könyvek leadását 2 módon tehetitek meg:

  1. Minden oldalát olvasható minőségben beszkennelve/lefotózva küldjétek el a poepontok@gmail.com e-mail címre a nevetekkel és Neptun kóddal együtt. (Kérünk Titeket, lehetőség szerint ezt válasszátok!)
  2. Az alagsori POE iroda ládájába is bedobhatjátok a füzetet.

Mivel ez egy új rendszer, esetleges fennakadások, eddig fel nem merült problémák előfordulhatnak. Ezeket a legrövidebb időn belül próbáljuk orvosolni, megértéseteket köszönjük!

A rendszerrel kapcsolatos észrevételeket, építő kritikákat szívesen fogadjuk akár névtelenül is a poepontok@gmail.com e-mail címen.

Köszönjük minden korábbi és leendő tagunknak a közreműködést!

A POE Vezetősége

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!