V. Magyarok Brazíliában konferencia – november 1.

2019. október 22.

A São Paulo-i egyetem bölcsészkara Magyar Nyelv és Kultúra Tanfolyamának szervezői 2019. november 1-jén rendezik meg “Innováció egy globalizált világban – Magyarország – Brazília” címmel az V. Magyarok Brazíliában konferenciát.

A Magyar Nyelv és Kultúra Tanfolyamának koordinátora a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Nemzetközi Oktatási Központja. A programnak a São Paulo-i egyetem ad helyet, finanszírozója pedig a PADS alapítvány.

A konferenciát megelőzi egy oktatói workshop, 2019. október 30-án, amin a magyar mint idegen nyelv oktatóknak tart továbbképzést dr. Wéber Katalin, a PTE Idegen Nyelvi Központjának munkatársa. A résztvevők ECL beszédkészség-vizsgáztatói képzésen vehetnek részt.

A Magyarok Brazíliában éves konferencia célja egy olyan tudományos és ismeretterjesztő esemény megvalósítása, amely egyszerre ápolja a hagyományokat, és nyit  új lehetőségeket. A PTE képviseletében dr. Pelcz Katalin tart előadás a nyelvoktatás megújításának szükségességéről, és annak lehetséges módszereiről, a PTE gondozásában megjelenő MagyarOK tankönyvcsalád módszertani programján keresztül.

A konferencia helyszíne:

Jancsó István Auditórium, Biblioteca Brasiliana Guita e José Mindlin, UPS

A konferencia honlapja: 

hungarosnobrasil.com.br

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!