Kedvezményes repülés az Emirates légitársasággal

2020. január 21.

Együttműködési megállapodást kötött január 21-én az Emirates Magyarországi Fióktelepe és a Pécsi Tudományegyetem. Ennek értelmében Magyarország első egyetemének munkatársai, hallgatói, valamint hozzátartozóik jelentős kedvezményekben részesülhetnek, ha az Emirates légitársaság szolgáltatásait veszik igénybe.

Az Emirates az Egyesült Arab Emírségekben található Dubaj hivatalos nemzetközi légitársasága, ami mintegy 3.400 járatot indít hetente központi repülőteréről, a dubaji nemzetközi repülőtérről, több mint 74 ország 160 városába. A légitársaság honlapjának adatai szerint eddig több mint 59 millió utast szállítottak, 270 repülőgépből álló flottájukkal.

Az együttműködést dr. Miseta Attila, a PTE rektora és Horváth Gábor, az Emirates Magyarországi Fióktelepének ügyvezetője írta alá. A kontraktus értelmében a légitársaság 10% kedvezményt biztosít a pécsi egyetem munkatársainak és hozzátartozóiknak, valamint hallgatóinak és hozzátartozóiknak a „Saver”, „Flex” és a „Flex Plus” viteldíjú, budapesti indulású repülőjegyek alapdíjából, és 50% kedvezményt adnak a módosítási díjakból. Az eseményen ünnepélyes keretek között adták át az oklevelet az első egyetemi polgárnak, Pap Anita patológus szakorvosnak, aki igénybe vette a légitársaság kedvezményét.

Forrás:

PTE

Fotó:

Aknai Péter

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!