PTE ÁOK és GyTK TDK Konferencia Program

2020. február 23.

Tisztelt Kolléganő, Kolléga Úr!

Kedves Vendégeink!

 

Szeretettel köszöntjük Önöket a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar 2020. évi Tudományos Diákköri Konferenciáján. A karok dékáni vezetése és Tudományos Diákköri Tanácsa örömmel jelenti be, hogy az idei konferencára 151 előadás került benyújtásra egyetemi hallgatóktól. A Tudomány, ami összeköt pályázatra érkezett munkákból 20 középiskolás diákok által készített pályázatot választott ki bírálóbizottságunk, melyek külön tagozatokban kerülnek bemutatásra a konferencián.

A tavalyi évben a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia záróünnepségén az Általános Orvostudományi Kar három hallgatója részesült Pro Scientia Díj elismerésben. A Pécsi Tudományegyetem hallgatói az országos megmérettetésen 34 tagozatban nyertek el I. díjat, közülük 13-an az Általános Orvostudományi Kar diákkörösei. A 2019-ben meghirdetett Dékáni Pályamunka versenyre 50 pályamunka került beadásra, mely nagy öröm volt számunkra, köszönjük a hallgatókat felkészítő témavezetők áldozatos muunkáját.

Az idei TDK Konferencia ünnepélyes eredményhirdetésére 2020. február 28-án 17 órakor kerül sor. A korábbi évek gyakorlatainak megfelelően a társegyetemek aktív diákköri nevelőtevékenységet végző oktatói is részt vesznek a zsűrik munkájában.

Köszönjük hallgatóinknak és a felkészülést segítő oktatóknak munkáját és az önzetlen segítséget minden közreműködőnek! Hálásak vagyunk az előadóknak, társszerzőknek, témavezetőknek, valamint a zsűri tagjainak, mindenkinek hasznos és sikeres munkát, eredményes szereplést kívánunk:

 

Prof. Dr. Ertl Tibor

Dr. Horváth Györgyi

PTE ÁOK TDT elnök

 

PTE GyTK TDT elnök

 

Trencséni Eszter

 

TDT titkár

 

 

 

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!