Képzés- és tartalomfejlesztés, képzők képzése_Új Széchényi terv

2011. február 15.

különös tekintettel a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai képzésekre és azok fejlesztésére

Egy 21. századi fiatalnak a gyakorlatban is alkalmazható tudásra van szüksége. A felsőoktatási képzést és tananyag fejlesztést ezért kell a munkaerőpiaci elvárásokhoz igazítani. A felsőoktatásban oktatók továbbképzése, a tananyagfejlesztés hozzájárul, hogy a hallgatók versenyképesebb tudáshoz jussanak. E pályázat a felsőoktatási intézmények számára lehetőséget ad, hogy kiemelkedő színvonalú képzéseket tudjanak nyújtani a hazai és külföldi hallgatók részére.
Kedvezményezettek köre: Államilag elismert felsőoktatási intézmények és azok konzorciumai, illetve konzorciumi tagok lehetnek egyesületek, alapítványok, non-profit szervezetek, könyvkiadók.

Pályázni lehet képzési programok fejlesztésére (tananyag-adaptáció, oktatásmódszertan fejlesztése, tartalomfejlesztés), a felsőoktatáshoz kapcsolódó tartalmak modernizációjára, hazai képzések idegen nyelvű hozzáférésének megteremtésére, külföldi intézményekkel indítandó, közös diplomát adó képzések kidolgozására, külföldi intézmények képzéseinek hazai adaptációjára, a tananyagkészítők (tananyagfejlesztők) felkészítésére, a tananyagot használó felsőoktatási oktatók képzésére, kapcsolódó információs és kommunikációs technológiák fejlesztésére, oktatási segédanyag-fejlesztésre és szolgáltatás vásárlására.

Beadás kezdete:     2011.03.01.
Beadási határidő:     2011.04.30.

Forrás összeg: 2 870 000 000 .- HUF

Támogatás mértéke: 95%

Támogatás minimum összege:     20 000 000.- HUF
Támogatás maximum összege:     200 000 000.- HUF

http://ujszechenyiterv.gov.hu/doc/2642 honlapon elérhető a kiírás és a dokumentáció.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!