Régi képek gyűjteménye

2011. október 19.

Dr. Kiss József – aki 1950 és 1956 között volt hallgatónk – felajánlotta diákéveiben készített fényképeit karunk számára.

Örömmel tájékoztatom arról, hogy Dr. Kiss József felajánlotta a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kara számára diákéveiben készített fényképeit. Ezekkel a fotókkal nyitjuk meg új fotóalbumunkat, mely a Karról menüponton belül a „Régi képek gyűjteménye” cím alatt található.

Ezúton köszönöm Dr. Kiss Józsefnek, hogy a régmúlt idők emlékeit gondosan megőrizte, melyek így értékes és némely esetben pótolhatatlan dokumentumaivá váltak a pécsi orvosképzés történetének.

A digitális album megtervezését, a képek elektronikus feldolgozását, retusálását Skáfár Tamás az Oktatástechnikai és Szervezési Csoport munkatársa végezte. A programozás és a webes közzététel a Kari Informatikai Csoport munkája.

Várjuk volt diákjainktól és munkatársainktól azokat az emlék és dokumentum értékű emlékképeket, melyekkel gyűjteményünket gazdagíthatjuk. A közlésre szánt fényképeket elektronikus feldolgozásra karunk Oktatástechnikai Csoportjához kérjük  eljuttatni (7624 Pécs, Szigeti út 12. Telefon: 06/72/536294 email: katalin.kittka@aok.pte.hu).

Dr. Miseta Attila
dékán

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!