Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülés

2013. június 1.

2013. június 1.

A Pécsi Tudományegyetem Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülésén a Pécsi Tudományegyetemen és jogelőd intézményeiben 50, 60, 65 és 70 éve diplomát szerzett hallgatóink arany, gyémánt, vas és rubin okleveleinek, valamint egyetemi kitüntetések és elismerések átadására került sor.

A Pécsi Tudományegyetem rektora Arany Katedra Díjat adományozott azoknak az általános iskolai és középiskolai pedagógusoknak, főiskolai és egyetemi oktatóknak, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeztek, és jelentős eredményeket értek el a tehetséggondozás területén.

A 2013. esztendőben Arany Katedra-díjban részesült: Dr. Lénárd László, az Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézetének egyetemi tanára; Dr. Kocsis Béla, a Klinikai Központ Orvosi Mikrobiológiai és Immunitástani Intézetének egyetemi docense.

A Pécsi Tudományegyetem szervezeti egységek vezetőinek javaslatára az egyetem érdekében kifejtett eredményes és tartósan magas színvonalú munkavégzésük elismeréseképpen rektori dicséretben részesült a Klinikai Központban Dr. Arató Endre főorvos, Dr. Traiber-Harth Ibolya, minőségirányítási igazgató, Milovecz Gáborné intézetvezető főnővér, az Általános Orvostudományi Karon Dr. Balogh Péter egyetemi docens, Dr. Pajor Lászlóné óvodavezető és Zsupán Jánosné igazgatási ügyintéző.

Az eseményen készült fotók megtalálhatók a Galériákban:
http://aok.pte.hu/index.php?page=galeria&gid=336&nyelv=hun

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!