Feedback felmérés

2013. június 24.

Június 28.-tól elérhetők a feedback kérdőívek

Kedves Hallgatók!

Június 28.-tól augusztus 31.-ig elérhetőek a feedback kérdőívek a CooSpace rendszerben.

A kötelező tárgyak feedback kérdőíveit kitöltőket egy nappal korábbi vizsgafelvételi lehetőséggel jutalmazzuk! Ez azt jelenti, hogy azok a hallgatók, akik minden kötelező tantárgyhoz tartozó kérdőívet kitöltenek a határidőn belül, a következő szorgalmi időszakban (az őszi szemeszterben) nem az utolsó előtti szorgalmi hét vasárnapján, hanem egy nappal korábban, szombaton kezdhetik meg a vizsgafelvételt. A választható kurzusok, előadások és vizsgák értékelésére NINCS szükség a kedvezmény elnyeréséhez.  Ha passzivál a következő félévben, az elnyert kedvezményed elveszik.

Kitöltési útmutató:

1.    A kérdőíveket a CooSpace rendszerben találhatja.

2.    Bejelentkezés után a „Színtereim” menüpont alatt találhatja a tavaszi szemeszterhez tartozó tantárgyakat.

3.    A tantárgyra kattintva a kérdőívek menüpont alatt találhatja a Feedback kérdőíveket „Kötelező tantárgy értékelése – FEEDBACK – KORÁBBI VIZSGAFELVÉTELÉRT” néven.

4.    Kérdőívre kattintva indíthatja el a kitöltést. (Figyelem! A kérdőív több oldalból áll és a kérdőív kitöltését be kell zárni a „Kitöltés befejezése” gombra kattintva.)

A kérdőívek TELJESEN ANONIMAK. A rendszer semmilyen formában NEM TÁROLJA, hogy ki, melyik kérdőívet töltötte ki, csak annyit, hogy kitöltött-e kérdőívet vagy sem. Még a RENDSZER FEJLESZTŐI SEM tudják összekapcsolni a kérdőívet a kitöltővel.

Schlégl Ádám
Feedback Bizottság
adam.schlegl[at]aok.pte.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!