Rákbeteg gyerekeket segítő szervezetet támogat a hello holnap! adományvonal

2013. szeptember 5.

A rákbeteg gyerekek és fiatalok társadalomba való visszailleszkedését segítő Híd Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda munkáját lehet támogatni szeptemberben és októberben a hello holnap! adományvonal hívásával.

Az elkövetkező két hónapban a Tölösi Péter Alapítvány által fenntartott Híd Iroda szakembereinek munkáját segítik, akik a Telekom 13688-as adományvonalát hívják. A szervezet pszichológusokból, mentortanárokból és gyógytornászokból álló csapata a pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Onkohematológiai osztályán kezelt, krízishelyzetben lévő fiatalok komplex támogatásán dolgozik és főként a régió falvaiban, kisvárosaiban élő családok, gyerekek társadalmi visszailleszkedését segíti - tájékoztatta közleményben a telefontársaság az MTI-t.
   

A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forintos adományt jelent, amely áfamentesen, teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére, kivéve a Domino feltöltőkártyával kezdeményezett hívások esetén. A rákbeteg gyerekek esetenként évekig tartó kezelése során nemcsak a betegek, hanem az egész család élete átalakul; a családi közösségek felbomlásától az állásvesztésig számos súlyos probléma merül fel. Ezen igyekeznek segíteni a Híd Iroda szakemberei. 

http://profitline.hu/hircentrum/hir/295670/Rakbeteg-gyerekeket-segito-szervezetet-tamogat-a-hello-holnap-adomanyvonal

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!