VI. Gyógyszerész Szakest

2013. szeptember 23.

2013. október 04. (Péntek)

VI. Gyógyszerész Szakest
2013. október 04. (Péntek)

Meghívó Gyógyszerész Szakestre

A PTE ÁOK Gyógyszerésztudományi Szakon a Rókus utcai épület udvarán idén is megrendezésre kerül a már hagyománnyá váló Gyógyszerész Szakest, melyre sok szeretettel várjuk a Szak valamennyi hallgatóját, oktatóját és öregdiákját. A rendezvény időpontja 2013. október 04. péntek. Az összejövetel délután 13-tól este 22 óráig tart.

A zártkörű rendezvényre való tekintettel kérjük a hallgatókat, belépésnél diákigazolványaikat felmutatni szíveskedjenek a bejáratnál lévő biztonsági szolgálat embereinek.

Program tervezet:

13.00 Főzéshez való készülődés, alapanyagok elkészítése, bográcsba bepakolása
14.00 Tűzgyújtás – A főzőverseny kezdete (ekkor kell a bogrács alá gyújtani)
15.30 Tanár - Diák focimeccs (3*30 perc)
16.00 – 17.00 Vetélkedők
17.30 – 18.00 Vetélkedő és főzőverseny eredményhirdetése
18.00 Zenés - Táncos Mulatság – Zene: dr. Szabó Sándor (Öcsi)
(Továbbá a rendezvény ideje alatt Büfé és Fénypult is a résztvevők rendelkezésre áll.)

A főzést minden évfolyam a megadott időben (14:00) kezdje el, hogy az ételek legkésőbb 17:00-ra elkészüljenek.

Minden évfolyam egy étel elkészítését vállalja és ez által nevez a főzőversenyre. A győztes csapat birtokolhatja egy éven keresztül a „PTE ÁOK GYTSZ Vándor Fakanál” díjat. A zsűri elfogulatlan és tárgyilagos, mindazonáltal egyes tagok esetleg (pl. itallal) vesztegethetőek.

Az elkészített ételekhez a Hallgatói önkormányzat 10.000 Ft támogatást tud nyújtani számla ellenében. A számlázási cím: „Pécsi Tudományegyetem ÁOK HÖK 7624 Pécs, Szigeti út 12”. Csak a megfelelő címre kitöltött, minimum 5001 Ft és maximum 10.000 Ft értékű számlák elfogadhatóak. A számlán alkohol tartalmú ital nem szerepelhet. A számlákat kérjük a rendezvényt követő héten dr. Diós Péternek (PTE ÁOK Gyógyszertechnológiai és Biofarmáciai Intézet, Pécs Rókus út 2.) átadni.

A főzésért felelős hallgatók (min. 3 fő) nevét, e-mail címét és telefonszámát legkésőbb 2013. szeptember 26-ig küldjék el dr. Végh Annának (vegh.anna@pte.hu).

Tanár - Diák focimeccsre nevező focisták nevét, e-mail címét és telefonszámát legkésőbb 2013. szeptember 26-ig küldjék el dr. Takács Gábornak (dr.takacs.gabor@pte.hu).

A rendezvény szervezői az oktatók részéről:
dr. Diós Péter - főszervező
dr. Takács Gábor, dr. Végh Anna, dr. Vida Róbert

Esőnap: 2013. október 11. Rossz idő esetén a rendezvényt következő hét péntekre halasztjuk, ezért a főzéshez szükséges alapanyagok beszerzését célszerű péntek reggelre időzíteni.

Sok szeretettel várnak minden kedves gyógyszerészhallgatót, oktatót, öregdiákot és jó szórakozást kívánnak:

a Szervezők

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!