Horizont 2020 Információs Nap Meghívó

2013. december 19.

Kedves Fejlesztési Koordinátorok!

Kedves Kollégák!

 

Megnyílt az Európai Unió Horizont 2020 névre hallgató új kutatási- és innovációs keretprogramja, mely az FP7-es keretprogram utódja, és amely révén pályázati forrásokhoz lehet jutni közvetlenül Brüsszelből. Hogy megkönnyítse a két program közötti átmenetet, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a PTE Pályázati és Innovációs Igazgatósága Horizont 2020 Információs Napot szervez 2014. január 14-én, melyre a Szentágothai János Kutatóközpont Pályázati Csoportja tisztelettel meghívja Önt, kollégáit és bármely kedves érdeklődőt.

 

Az esemény célja, hogy segítse a régió kutatási és felsőoktatási intézményeinek, vállalkozásainak felkészülését az EU új keretprogramjára. A PTE pályázati sikerességének elősegítése a Horizont 2020 programban kiemelt feladat, ennek egyik fontos állomása az Információs Nap, ahol közvetlenül a NIH munkatársaitól - első kézből juthatnak fontos tudnivalókhoz a H2020-at illetően.

 

Kérem tekintsék meg a csatolt meghívót a részletes programmal!

A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi regisztrációs felületen tehetnek meg: https://docs.google.com/forms/d/1mWddbIFrJeTlCa4fIplQ6yWsW2MH8noQDA_YH5TLOtQ/viewform

 

PTE ÁOK
Pályázati és Innovációs Iroda

Dokumentum(ok)

Bejelentkezés után látható

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!