PTE Meseszép könyvgyűjtés

2014. március 27.

A PTE a 2013/2014-es tanév elején Meseszép címmel jótékonysági rendezvénysorozatot indított azzal a céllal, hogy általános iskoláskorú gyermekek, valamint szüleik számára közvetítsük azt az üzenetet, hogy milyen fontos a családban közösen eltöltött értékes idő, melynek egyik eszköze lehet a mindennapi mesélés.

Rendezvénysorozatunkhoz mesélőként csatlakozott többek között dr. Kovács Antal olimpiai bajnok cselgáncsozó, Michelisz Norbert túraautó világbajnok, Sors Tamás paralimpiai bajnok úszó, Szöllősi Györgyi, az MTV műsorvezetője és még sokan mások.

Kampányunk ideje alatt „Csak egy könyv, mert a mese szép” címmel mesekönyv-gyűjtő akciót is hirdettünk, melyre eddig már több mint 2500 db könyvet ajánlottak fel az ország minden részéből és határainkon túlról is.

Kérjük, az akcióhoz Ön is járuljon hozzá, hogy minél több mesekönyv kerülhessen az iskolásokhoz és óvodásokhoz! Új vagy akár használt, jó állapotú könyveket is örömmel fogadunk. Célunk, hogy minél több gyermekhez juthasson el a mesék varázslatos világa. A 8 hónap alatt összegyűjtött mesekönyvek átadására a záró rendezvényen, 2014. április 29-én kerül sor, valamennyi résztvevő iskola és óvoda számára.

További részletek a www.tancegyuttes.pte.hu oldalon a Kampányok menüpont alatt, valamint: PTE RH Marketing Osztály Kampány- és Projektiroda Szuhán-Glass Beáta kampánymenedzser,

szuhan-glass.beata@pte.hu; Bánkyné Perjés Beatrix projektvezető, perjes.beatrix@pte.hu

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!