III. TDK Börze - Jelentkezési felhívás Intézetek és Klinikák számára

2014. szeptember 5.

MEGHÍVÓ

Kiállítók számára

III. TDK BÖRZE – 2014. szeptember 24., 10:00 – 17:00

 

Tisztelt Intézetigazgató Asszony/Úr! Tisztelt Intézeti/Klinikai TDK felelős Asszony! Úr!

2014. szeptember 24-én (szerdán) 10:00 - 17:00 között a Dr. Romhányi György Aulában kerül megrendezésre a III. TDK Börze, melyen a tavalyi évhez hasonlóan az intézeteink és klinikáink számára lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra.

A tavalyi évhez hasonlóan elkészítünk az intézetek számára egy posztert, az intézet/klinika megnevezésével. Az asztalokhoz videó/DVD lejátszót és nagyképernyős televíziót korlátozott számban szintén tudunk biztosítani, illetve lehetőség van e-poszter rendszer bérlésére, melyre az Önök által pdf formátumban elküldött tájékoztató anyagot (amely lehet az intézet bemutatása, témavezetők, TDK témák megjelölése, tájékoztató anyagok, érdekes poszterek) fel tudjuk tölteni.


Visszatekintést a tavalyi évi rendezvényről képes és videó beszámoló, képgaléria formájában az alábbi linkeken találhatóak:

http://aok.pte.hu/hu/galeriak/galeria/365
http://aok.pte.hu/index.php?page=galeria&gid=240&nyelv=hun

Kérem szíves visszajelzésüket a részvételi szándékukról, technikai eszköz igények megjelölésével, 2014. szeptember 18-ig Simon Gabriella részére a gabriella.simon@aok.pte.hu – email címre kérjük küldeni.



Szíves együttműködésüket köszönve,


Dr. Balogh Péter

TDK elnök

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!