Társadalmi célú kampány

2014. november 2.

"Mit üzenne 1,5 millió magyar betegnek?" címmel társadalmi célú kampányt indít a DRportal és a WEBBeteg egészségportál. Kezdeményezésünk célja, hogy fontos és hasznos üzenetet továbbítsunk meglévő és leendő betegeink felé. A tét óriási: a legfrappánsabb, legbölcsebb, legelgondolkodtatóbb, leghasznosabb tanácsokat médiafelületeinken közvetítjük 1,5 millió ember felé.

Célunk, hogy olyan üzenetet fogalmazzunk meg, amire a magyarországi orvosok tapasztalata, személyes véleménye alapján a legnagyobb szükség lenne annak érdekében, hogy harmonikusabban működjön az orvos-beteg kapcsolat, eredményesebb legyen a gyógyító tevékenység. A magyar orvosok és gyógyszerészek ugyanis azok, akik nap mint nap látják és mindenkinél jobban ismerhetik a problémákat.

Ebben kérjük javaslatok formájában az Ön segítségét.

Hogyan és kikhez jut el az üzenet?

A WEBBeteg portál csoporthoz tartozó portálokat (webbeteg.hu; fajdalomportal.hu; kamaszpanasz.hu; tervezettbaba.hu; pharmaplaza.hu; egeszsegfigyelo.hu) havi szinten összesen kb. 1,5 millió internetező látogatja, őket érjük el a kampány során. A beérkezett javaslatok közül a legjobbakat ezeken az oldalakon (amennyiben a szerző hozzájárul, akár névvel is) elhelyezzük, hírlevél megjelenést biztosítunk, matrica, szórólap formájában nyomtatjuk és kérésre a rendelőkbe, kórházakba postázzuk.

Mit kell tennie?

Önnek nem kell mást tennie, mint az oldalon elhelyezett formanyomtatványt (http://www.drportal.hu/statikus.php?stat_id=75) elektronikusan kitölteni és elküldeni. Fogalmazza meg röviden (1-2 mondatban, akár szlogen formájában), hogy mit üzenne a "ma" betegének.

Az üzenet lehet preventív jellegű, figyelemfelhívó, vonatkozhat a kezelések, vizsgálatok során tapasztalt jó és rossz szokásokra, adhat tanácsot az életmódra vonatkozóan, stb.

Az üzeneteket, tanácsokat 2014. november 30-ig várjuk.
A kiválasztott pályázatok 2014 decemberétől kerülnek publikálásra.

 

Üdvözlettel:

Tóth András,

DRportal.hu - WEBBeteg.hu szerkesztősége

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!