Ingyenes rákszűrés a Pécsi Tudományegyetem Fül-,Orr-,Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán

2015. június 2.

A Fej-nyaki Onkológiai Társaságok Nemzetközi Föderációja (IFHNOS - International Federation of Head and Neck Oncologis Societies) a 2015. évet, ezen belül pedig 2015. július 27-ét a világ fej-nyak daganatos megbetegedések világ napjává nevezte ki, abból a célból, hogy felhívja a világ lakosainak, állami vezetőinek, valamint a gyógyításban résztvevő szakemberek, orvosok figyelmét a fej-nyaki daganatokra, ezek prevenciójára, a korai diagnózis fontosságára, valamint a modern kezelési lehetőségekre.
 

Hazánkat is külön felkérték, hogy vegyen részt ezen fontos célok megvalósításában és Dr. Lujber Lászlót a Pécsi Tudományegyetem Fül-,Orr-,Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinika egyetemi docensét bízták meg, hogy koordinálja a Magyarországi eseményeket.
 

Számos tudományos továbbképzés, előadás és konferencia ennek jegyében zajlik, azonban a legfontosabb eseménynek az ország számos pontján megszervezésre kerülő rákszűrést tartják a szervezők.
 

Az ingyenes rákszűrés időpontja: 2015 Július 8. (szerda)
Helyszíne: 7621 Pécs, Munkácsy Mihály u. 2.
Bejelentkezés: 06 72 507315
Betegeket kizárólagosan előzetes bejelentkezés és regisztráció esetén tudjuk csak fogadni.


Az ingyenes fej-nyaksebészeti rákszűrési kampány során fej nyaksebészetben jártas szakorvos kollégák fognak rutin szűrővizsgálatot végezni, illetve szükség szerint a legmodernebb video endoscopos vizsgálómódszereket használni, mindamellett tanácsadással, a rizikófaktorok ismertetésével igyekeznek majd a rákos megbetegedés kialakulásának megakadályozásában hathatós segítséget nyújtani.
 

 

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!