I. Tudományos Diákköri Szalon

2015. november 9.

2015. november 12. 17:00, 3. szemináriumi terem

Felhívás

 

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának TDK Bizottsága meghirdeti az I. Tudományos Diákköri Szalont a graduális képzésben résztvevő diákkörös hallgatók számára.

Az Általános Orvostudományi Kar TDK Bizottsága fontos küldetésének tartja, hogy a minden évben megrendezésre kerülő Házi TDK Konferencián kívül is lehetőséget biztosítson a TDK-munkát végző hallgatóknak eredményeik bemutatására, oldottabb légkörben. A zsűri tagjai közé egyetemünk olyan oktatóit kérjük fel, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek tudományos diákköri hallgatók munkájának vezetésében. A 10 perces előadásokat 5 perces vita rész követi, majd további 10 percben a zsűri véleményezi a hallott előadást és segítő tanácsokkal látja el az előadót. Ennek a konzultációs résznek a célja, hogy elősegítse a Házi TDK Konferenciára való eredményes felkészülést, továbbá, hogy a hallgatók megismerjék azokat a hangsúlyos pontokat, melyeket a pontrendszerben a zsűri tagjai mérnek. Az előadóknak lehetősége lesz TDK-pontokat szerezni, melyek plusz pontokként számítandók be a Bizottság által kiírt pályázatoknál (Demonstrátori ösztöndíj, konferencia utazási támogatások).

A Tudományos Diákköri Szalonnak célja, hogy a hallgatók megismerjék az egyetemen folyó kutatásokat, így várjuk az érdeklőket a nézők soraiba, akiknek jelenlétét szintén TDK- pontokkal tudjuk honorálni.

Az I. Tudományos Diákköri Szalon időpontja: 2015. november 12. 17:00  
helyszín: 3. szemináriumi terem

Az előadásokat követően szeretettel várjuk a jelenlévőket egy kis frissítővel egybekötött beszélgetésre!

Tudományos Diákköri Bizottság
Pécsi Tudományegyetem
Általános Orvostudományi Kar

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!