Migráció – tények és tévhitek panelbeszélgetés-sorozat záró eseménye

2016. május 26.

What University of Pécs does on the field of migration health, it is marvellous – mondta Coleen Bell nagykövet asszony az USA Nagykövetségén tartott panelbeszélgetés során.

Amint arról az Orvoskari Hírmondó beszámolt, az Amerikai Nagykövetség US Alumni programja keretében, a Szubjektív Értékek Alapítvány és az Amerikai Kuckók kezdeményezésére, panelbeszélgetés-sorozatot indított a migrációról Magyarország hat nagyvárosában: Migráció – tények és tévhitek címmel. Pécsett a migráció egészségügyi aspektusai kerültek megbeszélésre.

Május 25-én, a panelbeszélgetés sorozat zárásaként az előző diszkussziók meghívott reprezentánsai egy záró panel beszélgetésen idézték fel / foglalták össze a sorozat állomásain elmondottakat.

A pécsi kerekasztalt Prof. dr. Szilárd István és Dr. Vadasi Vivien képviselte, aki a Belügyminisztérium képviselője volt már az első megbeszélésen is.

Coleen Bell nagykövet asszony végig aktív résztvevője volt ennek a sorozat záró eseménynek. Zárszavában értékelte az egyes állomásokon elhangzottakat, és ennek során, egyedüli intézményt említve név szerint, a PTE ÁOK migrációs-egészségügyi programjaival kapcsolatban fogalmazta meg a dicséretet.  

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!