Ingyenes rákszűrés a Fül- Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán

2017. május 30.

A Fej-nyaki Onkológiai Társaságok Nemzetközi Föderációja (IFHNOS – International Federation of Head and Neck Oncologic Societies) 2017-ben is felhívja a világ lakosainak,  valamint a gyógyításban résztvevő szakemberek, orvosok figyelmét a fej-nyaki daganatokra, ezek prevenciójára, a korai diagnózis fontosságára, valamint a modern kezelési lehetőségekre.

Hazánkat is külön felkérték, hogy vegyen részt ezen fontos célok megvalósításában és dr. Lujber Lászlót, a Pécsi Tudományegyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika egyetemi docensét bízták meg, hogy koordinálja a Magyarországi eseményeket.

Számos tudományos  továbbképzés, előadás és konferencia ennek jegyében zajlik, azonban a legfontosabb eseménynek az ország több pontján megszervezésre kerülő rákszűrést tartják a szervezők.

Az ingyenes rákszűrés időpontja: 2017. július 10-11-12., 9,00–14,00-ig.

Helyszíne: 7621 Pécs, Munkácsy M. u. 2.

Bejelentkezés: 06 72 507-368 telefonon.

A betegeket kizárólagosan előzetes bejelentkezés és regisztráció esetén tudjuk fogadni.

Az ingyenes fej-nyaksebészeti rákszűrési kampány során fej-nyaksebészetben jártas szakorvos kollégák végeznek rutin szűrővizsgálatot, illetve szükség szerint a legmodernebb video-endoszkópos vizsgálómódszereket alkalmazni és emellett tanácsadással, a rizikófaktorok ismertetésével igyekeznek majd a rákos megbetegedés kialakulásának megakadályozásában hathatós segítséget nyújtani.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!