Nemzetköziesedés kutatás

2017. október 20.

„Magyar felsőoktatási intézmények és doktori iskolák nemzetköziesedésének vizsgálata”

A Tempus Közalapítvány az EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében – melynek célja a magyar felsőoktatás, valamint a magyarországi felsőoktatási intézmények nemzetközi elismertségének és népszerűsítésének növelése – megbízta a T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központot a „Magyar felsőoktatási intézmények és doktori iskolák nemzetköziesedésének vizsgálata” című kutatási feladat ellátásával. A kutatás célja, hogy részletes képet adjon a felsőoktatás nemzetköziesedéséhez kapcsolódó jó gyakorlatokról, lehetséges megoldásokról. A kutatás eredménye a hazai felsőoktatás nemzetköziesítésének erősítéséhez szükséges javaslatok megfogalmazásához nyújt segítséget.

Kérjük, segítse a kutatás megvalósulását azzal, hogy kitölti az alábbi online kérdőívet. Kérjük továbbá, hogy segítsen eljuttatni a kérdőív linkjét az egyetem minél több oktatójának, különös tekintettel a nemzetköziesedésben érintett munkatársakra. Minél többen töltik ki, annál reálisabb képet kapunk a magyar felsőoktatás helyzetéről.

A kitöltés határideje: november 5.

A kérdőív linkje: http://www.t-tudok.hu/?kerdoiv/nemzetkoziesedes-intezmenyeknek/

A kutatás során a tudományetikai elvárásoknak eleget téve az empirikus vizsgálatok során gyűjtött adatokat névtelenül és szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat csak kutatási célokra használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

Ha a kitöltéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, vagy több információt szeretne kapni a kérdőívről vagy a felmérésről, kérjük, jelezze a (06)1-8874851 telefonszámon, vagy írjon munkatársunknak, Orosz Helgának az info@t-tudok.hu email címre!

 

Lannert Judit, PhD.
kutatásvezető
T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ
www.t-tudok.hu
1035 Vihar utca 18.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!