Sikerrel zajlott a Belgyógyászati Propedeutika Demonstrátor WorkShop

2017. november 27.

A MediSkillsLab-ben zajlott november 18-án az első Belgyógyászati Propedeutika Demonstrátor WorkShop a német program harmadik évfolyamos hallgatói számára.

A WorkShop ötletgazdája, tematikájának kidolgozója és megszervezője a  Demonstrátori Diákkör három német és egy magyar demonstrátor hallgatója volt: Juliane Wagner, Dominik Hinterreiter és Jasper Nörenberg ötödéves hallgatók, valamint Bollér Krisztián negyedéves hallgató.

Projektjük célja, hogy lehetőséget nyújtson a harmadéves külföldi hallgatóknak a belgyógyászati betegvizsgálat - mint alapvető klinikai "skill" - elsajátításához és gyakorlásához.

Az elméleti áttekintésből és a sok gyakorlásból álló négy órás program a hallgatói vélemények alapján nagy sikerrel zárult. A hallgatók kiemelték a demonstrátorok felkészültségét, és kifejezték igényüket további workshopokkal, hasonló programokkal kapcsolatosan.

A demonstrátor hallgatók köszönetet mondtak a 2. sz. Belgyógyászati Klinika  és Nephrológiai Centrum, valamint  az Egészségügyi Nyelvi és Kommunikációs Intézet  oktatóinak a projekt támogatásáért, a szervezésben nyújtott segítségükért, valamint a MediSkillsLab-nek a helyszínért és a hétvégi gyakorlási lehetőség biztosításáért.

Kapcsolódó galéria

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!